مواد مشتق شده از گیاه حاوی مقدار زیادی پلی فنلی هستند که به طور مثبت بر عملکرد رشد طیور تأثیر می گذارد. در پاسخ به تغذیه کیک زیتون سیاه روغنی در جوجههای گوشتی، هیچ اثر نامطلوبی بر ویژگیهای لاشه، اندامهای داخلی بدن، عملکرد رشد و مشخصات خونی مشاهده نشد
به طور مشابه، ال هاچمی و همکاران گزارش داد که OC ممکن است با موفقیت تا 15٪ بدون تأثیر مضر بر مصرف خوراک و راندمان خوراک وارد شود.
از سوی دیگر، با گنجاندن 10 درصد OC در جیره جوجه های گوشتی، راندمان خوراک به طور قابل توجهی بالاتر بود طور مشابه، الحارتی (2017) تأثیر مثبت گنجاندن OC در جیره طیور را از دوره آزمایشی 1 تا 28 روزه گزارش کرد.
علاوه بر این، با بحث در مورد اثرات بالقوه OC، مشاهده شد که گنجاندن آن به دلیل مواد مغذی با ارزش آن مانند اسیدهای چرب ضروری، اسیدهای آمینه ضروری، پلی فنل ها و عناصر مهم که ممکن است عواملی برای این تغییر محسوس باشند، نرخ بقای قابل توجهی بالاتری را حفظ می کند.
در سیستم های تولید طیور تجاری، استرس (ناشی از عوامل متعددی مانند عوامل محیطی، بیماری زا و تغذیه ای) بر رشد و سلامت پرندگان تأثیر منفی می گذارد.
در مقابل، استرس اکسیداتیو با آسیب رساندن به پروتئین های بدن، لیپیدها، DNA و ساختارهای سلولی، بهره وری حیوانات را از بین می برد .
محصولات مشتق شده از زیتون حاوی مواد مغذی مختلف مانند ترکیبات آلی، قندها، روغن ها، محتویات فیبر و پلی فنل ها هستند که ممکن است بازیافت شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.