رب گوجه فرنگی، یک غذای اصلی مدیترانه ای و چرا باید از آن استفاده کنید؟در توصیفات مادرم از آشپزی مادربزرگم و خودش، یک عنصر به نظرم عجیب می آمد: رب گوجه فرنگی. من تعجب می کنم: چرا از این همه مواد تازه استفاده می کنید و سپس یک محصول کنسرو گوجه فرنگی اضافه می کنید؟
خوب، در زمانهای قدیم، این یک هدف را دنبال میکرد: زمانی که گوجهفرنگی تازه در دسترس نبود، به عنوان جایگزینی برای گوجهفرنگی استفاده میشد. رب گوجه فرنگی در خانه به عنوان راهی برای نگهداری گوجه فرنگی برای استفاده در زمستان تهیه می شد.
من در جایی خواندم که رب گوجه شیشه ای چین چین از ایتالیا سرچشمه گرفت و سپس استفاده از آن در سایر مناطق مدیترانه گسترش یافت، که با توجه به اهمیت گوجه فرنگی در غذاهای مدیترانه ای کاملا منطقی است.
مادرم به یاد می آورد که در دهه 50 به عنوان یک دختر کوچک به اغذیه فروشی های محلی می رفت و 1-2 قاشق غذاخوری از مواد را روی یک تکه کاغذ مومی گذاشت تا مادرش بتواند از آن برای پخت و پز استفاده کند. با آن چه کردند؟
خوب آنها کوکینیستای شناخته شده را درست کردند که به “قرمزها” ترجمه می شود. اینها غذاهایی هستند که یا با گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی درست می شوند، از این رو نام آن به قرمزی آن اشاره دارد.
رب گوجه فرنگی همراه با روغن زیتون در یک قابلمه یا تابه گرم می شود و سبزیجات یا گوشت را اضافه می کنند و می پزند. البته در ماکارونی و سس ها هم استفاده می شود و اصولاً زمانی که می خواهید کمی رنگ یا طعم اضافه بدهید.
امروزه میتوانید گوجهفرنگی را در تمام طول سال تهیه کنید یا از کنسرو گوجهفرنگی استفاده کنید، پس چرا به جای آن از آن استفاده نکنید؟
مادرم خاطرنشان کرد که استفاده از رب واقعاً طعم متفاوت و منحصر به فردی می دهد که با گوجه فرنگی تازه یا کنسرو گوجه فرنگی نمی توانید آن را دریافت کنید. چرا که نه؟ از نظر تغذیه ای، با رب گوجه فرنگی فواید زیادی خواهید داشت.
رب گوجه فرنگی اساساً از گوجه فرنگی پخته شده تشکیل شده است که صاف شده است. مطالعات نشان دادهاند که محصولات فرآوریشده گوجهفرنگی مانند رب گوجهفرنگی دارای سطوح بالاتری از لیکوپن هستند، آنتیاکسیدانی که بهخاطر اثر محافظتی آن در برابر برخی از انواع سرطان و همچنین سلامت پوست شناخته شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.