شناسایی ترکیبات عسل پارس خمین یک مرحله ضروری برای همه عسل های فامیل مریم است که علاوه بر نوع شناسی آنها، تشخیص ترکیبات نامطلوب مانند میزان آلودگی و همچنین اطمینان از قوام آنها از نظر قند و آب را ممکن می سازد.
این تجزیه و تحلیل های دقیق به ما امکان می دهد عسل های خالص، غیر مخلوط و با کیفیت را ارائه دهیم. بنابراین آنچه زنبورهای عزیز ما علوفه می کنند در ترکیب عسل ظاهر می شود.
این ترکیب به آن اجازه می دهد تا مزایای شگفت انگیزی داشته باشد. اول اینکه عسل بهتر از شکر سفید است: قدرت شیرین کنندگی بالاتری با کالری کمتر دارد. بنابراین برای سلامتی ما بهتر است.
علاوه بر این، از مصر باستان، انسان دریافته است که زنبورها متحدان ارزشمندی برای رفاه و سلامتی هستند. امروزه مزایای آن به طور گسترده ای شناخته شده و در یک طب جایگزین تخصصی به نام Apitherapy استفاده می شود.
فضیلت های شناخته شده در این گنجینه کندو چندگانه است: ضد باکتری، ضد التهاب، آنتی اکسیدان.
مطالعهای در سال 2007 توسط دانشگاه پنسیلوانیا با 105 کودک نشان داد که عسل در برابر سرفههای بسیار آزاردهنده مؤثرتر از شربت سرفه است.
به گفته دکتر ایان پل، متخصص اطفال در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، “عسل سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند به مبارزه با عفونت هایی که باعث سرماخوردگی می شوند، کمک کند.
” هرچه رنگ عسل بیشتر باشد، حاوی آنتی اکسیدان بیشتری خواهد بود مانند عسل شاه بلوط ارگانیک یا عسل صنوبر از Jura.
این پزشک همچنین یادآور شد: «مایع غلیظ، چسبناک و شیرین مانند عسل به طور مکانیکی سرفه را تسکین می دهد، زیرا ترشح بزاق را افزایش می دهد که به رقیق شدن مخاط و روان شدن مجاری تنفسی فوقانی کمک می کند». بنابراین مصرف آن یک درمان واقعی برای گلودرد است.
عسل علاوه بر فوایدی که برای سرفه دارد و مادربزرگهایمان از دوران کودکی به ما میگویند، بهعنوان یک عامل شفابخش استثنایی، بهویژه عسل آویشن شناخته شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.