ذرت یک غذای سنتی برای بومیان آمریکا بوده است و اکنون در رژیم غذایی مردم ساکن در سراسر جهان گنجانده شده است – از جمله بسیاری از جمعیت ها در هند، مکزیک، ایتالیا و تقریباً هر کشوری در آمریکای مرکزی. ذرت واقعی و سنتی در طول ماههای گرم تابستان روی ساقههای «گوش» که رنگهای بسیار بیشتری نسبت به رنگ زرد روشن استاندارد دارد، کشت میشود.
ذرت در انواع مختلفی از جمله قرمز، صورتی، سیاه، بنفش، چند رنگ و آبی یافت می شود. اگرچه ذرت محبوب ترین ماده اصلی مورد استفاده برای تهیه تورتیلا، تاکو یا بوریتو است، اما ذرت در سراسر جهان برای تهیه پولنتا، آرد، سرخ کردنی ها، سوپ ها و سس ها نیز استفاده می شود.
فواید ذرت برای سلامتی
۱. چشمان سالم یک رژیم غذایی مغذی، پر از نوع مناسب عناصر، قطعا به جلوگیری از شکل گیری بسیاری از بیماری ها کمک می کند. بر کسی پوشیده نیست که غذا بهترین دارویی است که می تواند قلب و سایر اندام ها را حفظ کند. همانند هویج نارنجی ذرت حاوی کاروتنوئیدها – لوتئین و زآگزانتین است. مطالعات متعددی وجود دارد که مزایای اینها را برای چشم شما نشان می دهد. آنها اغلب به عنوان رنگدانه های ماکولا شناخته می شوند که در شبکیه وجود دارند تا از هر گونه آسیبی که ممکن است توسط سلول های رادیکال های آزاد ایجاد شود، جلوگیری کنند. اینها اساسا آنتی اکسیدان هستند.
۲.پیشگیری از کم خونی. این یکی دیگر از آن بیماری هایی است که بیش از هر زمان دیگری در حال گسترش است. این امر به ویژه در مورد زنان صادق است. هنگامی که کمبود شدید ویتامین ها و مواد معدنی مانند آهن در بدن شما وجود دارد، ممکن است علائم کم خونی بروز کند. بدن برای تشکیل گلبول های قرمز جدید به آهن و فولات نیاز دارد. ذرت مثل کنسرو نخود فرنگی منبع بسیار خوبی از آهن است، به ازای هر 100 گرم از آن، 2.7 میلیگرم آهن فراهم میکند. پیشگیری از سرطان: این درست است که یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان به پیشگیری از سرطان کمک می کند. مطالعات زیادی وجود دارد که نشان می دهد آنتی اکسیدان ها با سلول های رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از آسیب اکسیداتیو به بدن جلوگیری می کنند. ذرت شیرین وقتی پخته می شود، آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به ذرت پخته نشده دارد.
۳.منبع فیبر. فیبر با کاهش کلسترول و کارآمدتر کردن سیستم گوارش به چندین روش به بدن کمک می کند. ذرت وقتی روی لپه یا به شکل پاپ کورن خورده شود، مقدار قابل توجهی فیبر سالم و قابل توجهی را فراهم می کند. ذرت 7 گرم فیبر در هر 100 گرم غذا فراهم می کند. فیبر به جلوگیری از یبوست و همچنین کاهش سطح کلسترول کمک می کند. ترکیبات گیاهی فعال زیستی. امروزه بسیاری از مردم رژیم غذایی گیاهی را انتخاب می کنند. این به دلیل فواید بیشماری است که گیاهان به شکل فیتونوترینتها و ترکیبات شیمیایی فعال زیستی دارند. ذرت حاوی آنتوسیانین، اسید فیتیک، اسید فرولیک، زآگزانتین و لوتئین است. این آنزیم ها مزایای سلامتی متعددی را ارائه می دهند. بدون گلوتن. افرادی که از عدم تحمل گلوتن رنج می برند اغلب واکنش های شدیدی به آنزیم دارند که باعث انواع مختلفی از عوارض سلامتی می شود. ذرت و آرد ذرت
گزینه خوبی است زیرا به طور طبیعی بدون گلوتن است و نسبت به سایر غلات گزینه بهتری است. منبع انرژی ذرت حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است. کربوهیدرات ها انرژی لازم برای عملکرد صحیح بدن و ذهن را تامین می کنند. ذرت یک کربوهیدرات پیچیده است که هضم کامل آن به زمان نیاز دارد. این برای بدن مفید است زیرا شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد. همچنین می تواند یک میان وعده خوب بعد از تمرین باشد
۴. مدیریت دیابت مشاهده شده است که به دیابت غیر وابسته به انسولین کمک می کند.به مانند سیب زرد نوع ارگانیک ذرت بهترین است زیرا بیشتر مواد مغذی خود را حفظ می کند و عاری از عناصر مضر مانند آفت کش ها است. مصرف منظم ذرت بدون افزایش بیش از حد سطح قند خون، انرژی را برای افراد مبتلا به دیابت فراهم می کند. از پرفشاری خون جلوگیری می کند: حاوی مواد شیمیایی گیاهی فنولیک است که به تنظیم فشار خون و جلوگیری از فشار خون بالا کمک می کند. همچنین مقدار خوبی ویتامین B وجود دارد که برای عملکرد بهینه غدد فوق کلیوی شما مفید است. منگنز RichIt دارای مقدار خوبی منگنز در هر وعده است. این ماده معدنی فواید متعددی دارد و سطح قند خون را کنترل می کند. این همچنین با تجزیه کربوهیدرات های پیچیده به سوخت بدن کمک می کند. ممکن است از آلزایمر جلوگیری کند به عنوان منبع تیمین مورد مطالعه قرار گرفته است که یک آنتی اکسیدان است که عملکرد مغز را تیز می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.