فواید آلو آنها به دلیل وجود پتاسیم فشار خون را تنظیم می کنند. اما آنها همچنین سطح کلسترول بد را کاهش می دهند تا به خوبی شریان های ما را حفظ کنند.
بنابراین آلو خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را محدود می کند.
آلو یا آلو بخارا ترش بخورید تا آنتی اکسیدان ها را سیر کنید: در واقع آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند، بنابراین از سلول های ما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند: رشد سلول های سرطانی، پیری زودرس پوست و سلول ها.
نشانه: آب آلو بنوشید. ورزشکاران آن را دوست دارند. آلو منبع واقعی انرژی است. با این حال، بیماران دیابتی، در مصرف آن زیاده روی نکنید. آلو بسیار شیرین باقی می ماند و آلو حتی بیشتر.
خوردن آلو در صورت کم خونی و خستگی زیاد توصیه می شود. آلو مقادیر جالبی از ویتامین های A، B، C و E را برای شما به ارمغان می آورد تا حافظه و دفاع از بدن شما را تحریک کند. و همچنین بسیاری از مواد معدنی ضروری: پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فسفر.
مصرف آلو و آلو در صورت یبوست، خستگی، فعالیت بدنی، تقویت تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان توصیه می شود.
آیا میدانستید؟ آلو به سادگی یک آلو، از نوع Ente، خشک، خاموش است. با این حال شیرین تر است. اما همان فضیلت های آلو را ارائه می دهد.
مصرف کالری آلو: 46 تا 60 کیلو کالری در 100 گرم بسته به نوع. مصرف چربی آن معقول است: 0.28 گرم در 100 گرم در حالی که مصرف کربوهیدرات آن بیشتر است .
آلو همچنین سرشار از پتاسیم، ویتامین C و B9 و همچنین بتاکاروتن است. آلو، این میوه شیرین خوشمزه را می توان هم به صورت خام و هم پخته خورد. از آلو برای تهیه مربا و کمپوت عالی استفاده می شود.
آلو را روی حرارت ملایم سرخ کنید. شکر وانیل و بادام خلال شده را اضافه کنید. همانطور که می خواهید، سرد یا گرم با فروم بلان لذت ببرید.
کباب با آلو: کباب خود را حکاکی کنید. بین هر تکه گوشت یک تکه پنیر همبرگر قرار دهید. و آلو را قبل از گذاشتن در فر در ظرف خود قرار دهید.
به عنوان پیش غذا، سیخ آلو شیرین و خوش طعم: به طور متناوب روی یک سیخ کوچک، ژامبون بایونه با یک مربع خربزه و نصف آلو.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.