همچنین پتانسیل آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به عصاره پالپ، دانه و آبمیوه دارد. این یکی از بهترین دلایلی است که هیچ چیز بی فایده یا بی ارزش نیست.
برخی از مطالعات نشان داده اند که عصاره پوسته به دلیل اثر تقویت کننده حافظه ممکن است در برابر بیماری هایی مانند آلزایمر و زوال عقل مفید باشد.
طبق یافته ها، قند خون (گلوکز)، کلسترول و مشتقات آن را کاهش می دهد و سطح هموگلوبین را افزایش می دهد. پوسته انار را می توان به صورت چای درست کرد یا به عنوان افزودنی ادویه مصرف کرد.
رب انار اعلا با شباهتشان به سلولهای خونی، رنگ قرمز خود را از پلیفنلها میگیرند. این آنتی اکسیدان ها می توانند به از بین بردن رادیکال های آزاد، محافظت از سلول ها در برابر آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.
آنها سلامت پوست را حفظ می کنند و از قلب و رگ ها برای سالم و انعطاف پذیر بودن حمایت می کنند و ارزش خون را در سطوح طبیعی نگه می دارند.
انار سه برابر بیشتر از چای سبز و سایر آب میوه ها آنتی اکسیدان دارد که به دلیل پوکیالاژین موجود در دانه های آن است . دانه های انار همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، آهن، پتاسیم، فسفر، سدیم و روی است.
در برخی فرهنگ ها، انار نشان دهنده باروری است. این ممکن است در رابطه با این واقعیت باشد که آنها حاوی هورمون هایی هستند که از تولید مثل پشتیبانی می کنند.
دلیل دیگر می تواند این باشد که در یک انار 600-1000 دانه انار وجود دارد. مشخص شده است که استرس اکسیداتیو باعث اختلال در عملکرد تخمک و کاهش باروری در زنان می شود.
انار به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند و ممکن است باروری را افزایش دهد. دانه های انار می توانند سطح تستوسترون را در مردان و سطح هورمون استروژن را در زنان افزایش دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.