قابلمه ها و تابه های چدنی قرن هاست که در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند. و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. اگر یک ماهیتابه چدنی را به درستی نگهداری کنید، یک عمر دوام خواهد داشت.
بنابراین با قابلمه سرویس چدن روبرو خواهید شد که بیش از یک قرن قدمت دارند. آنها هنوز هم ظاهر خوبی دارند و پس از گذشت این همه سال هنوز می توان از آنها استفاده کرد. پخت و پز با تابه چدنی فواید بسیاری دارد.
یک تابه چدنی تقریباً همیشه به طور کامل از چدن ساخته می شود. آنها از مخلوط آهن، کربن، منگنز و سیلیکون ساخته شده اند. آهن خام را با کک، نوعی زغال سنگ و آهک ذوب می کنند. سپس این مخلوط در قالب قرار می گیرد. از این رو نام “چدن” است.
در آسیا، به ویژه در چین، ژاپن و کره، سنت دیرینه پخت و پز در قابلمه های چدنی وجود دارد. اولین باری که این گلدان ها در تاریخ ظاهر شدند حدود سال 680 بعد از میلاد بود. آنها روی آتش باز استفاده می شدند.
چیزی که تابه های چدنی می توانند تحمل کنند. اجاقهای هلندی، دیگهای چدنی که توسط مهاجران هلندی در قرن نوزدهم به آمریکا آورده شدهاند، معروف هستند. تا زمان ظهور اجاق گاز، تابه چدنی واقعاً محبوب شد. آنها به دلیل دوام مواد ارزشمند بودند.
با این ماده به راحتی می توانید تابه چدنی را تشخیص دهید. هنگامی که یک ماهیتابه چدنی در دست دارید، متوجه خواهید شد که به طور قابل توجهی سنگین تر است.
همچنین مواد در مقایسه با ماهیتابه های آلومینیومی معمولی خشن تر است. دقیقاً این ماده است که مزایای یک تابه چدنی را ارائه می دهد. بله حتما! زمانی که تصمیم به خرید یک تابه چدنی می گیرید، به سرعت به مزایای این تابه های بسیار مقاوم پی خواهید برد.
وقتی میخواهید یک ماهیتابه جدید بخرید، با طیف گستردهای از تابههای نچسب غرق میشوید. سرامیک، لعاب، تفلون، همه آنها قول می دهند که پوشش نچسب کاملی باشند. با این حال، این یک لایه شیمیایی است و باقی می ماند که به مرور زمان از بین می رود.
وقتی یک تابه چدنی می خرید، همیشه روکش نچسب دارد. این لایه را باید خودتان بسازید. با اجازه دادن به روغن نباتی برای چسبیدن به تابه در حرارت بالا، بهترین پوشش نچسب را تضمین می کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.