به طور فزاینده ای بسیاری از مصرف کنندگان پاستا چیکن آلفردو در اقتصادهای ثروتمندتر نسبت به یک یا دو دهه پیش، علاقه بیشتری به مواد غذایی دارند که برای پیشگیری یا کاهش بیماری های مرتبط با تغذیه مفید باشد.
بیماری های اصلی به نام “سبک زندگی یا تمدن” با ترکیبی از دریافت کالری بیش از حد، تعادل ضعیف مواد مغذی و عدم ورزش کافی شامل چاقی، اضافه وزن، فشار خون بالا، کلسترول خون بالا، بیماری های قلبی عروقی (CVD)، سرطان ها، اختلالات دستگاه گوارش و دیابت نوع دوم.
این بیماری ها درصد زیادی از جمعیت کشورهای غربی را مبتلا کرده اند و این روند در کشورهای در حال توسعه رو به وخامت است و این بیماری ها عامل اصلی مرگ و میر غیرواگیر هستند و پاستا اسفناج وگان از این بیماری ها پیشگیری می کند.
اصطلاح غذای کاربردی اولین بار در ژاپن توسعه یافت و توسط هیئت غذا و تغذیه آکادمی ملی علوم به عنوان “هر ماده غذایی یا ماده غذایی اصلاح شده ای که ممکن است مزایای سلامتی فراتر از مواد مغذی موجود در آن ارائه دهد” مانند پاستا ایتالیایی ساده تعریف شد.
در حال حاضر رایجتر تقاضای مصرفکنندگان برای غذایی مانند پاستا فتوچینی پستو است که نه تنها مزایای سلامتی بیشتری را ارائه میکند، بلکه طعم خوبی دارد و بافت و طعمی نزدیک به غذای سنتی دارد.
افزودن یک عنصر کاربردی، هزینه غذا را افزایش میدهد که اگر بتوان مزایای سلامتی را نشان داد، بسیاری از مصرفکنندگان احتمالاً در بازارهای متمایل به آن پرداخت خواهند کرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.