به ظاهر بی نهایت انواع قابلمه وجود دارد و حداقل راه های زیادی برای استفاده از آنها وجود دارد. برای آشپز خانه، این کار تشخیص اینکه به کدام یک از آنها نیاز دارید و همچنین نحوه استفاده از آنهایی که قبلاً تهیه کرده اید را دشوار می کند.
خوشبختانه، ما شش نوع ضروری را که در آشپزخانه خود به آن نیاز دارید، و آنچه آنها را از بقیه متمایز می کند، پوشش می دهیم.
قابلمه تفلون ماهان یکی از بزرگترین و اساسی ترین ظروف پخت و پز هستند که در اختیار شماست. معمولاً بین ظرفیتهای 6 تا 12 QT و معمولاً از فولاد ضد زنگ ساخته میشوند، طراحی استوانهای آنها برای جوشاندن آبگوشت، تهیه آبگوشت و گرم کردن مایعات از هر نوعی ایدهآل است.
ظرفیت زیاد آنها همچنین به آنها کمک میکند تا بپزند و در مدت زمان طولانی بجوش بیاورند، بنابراین میتوانید طعم را توسعه و تمرکز کنید.
با پایه دایره ای پهن و اضلاع صاف بلند، قابلمه تفلون ماهان برای تهیه غذاهای مختلف در مقادیر زیاد مفید هستند. آنها همچنین بر خلاف برخی قابلمه های دیگر دارای دو دسته کمکی در دو طرف هستند. اینها وزن را به طور یکنواخت تقسیم می کنند و حمل قابلمه را راحت تر می کنند.
Rondeau که بیشتر در آشپزخانه های حرفه ای یافت می شود، یکی از ظریف ترین انواع قابلمه است. سرآشپزها سطح بزرگ خود را برای تهیه سس، سوخاری، سرخ کردن، برشته کردن ماهیتابه، سرخ کردن و برشته کردن در فر قرار می دهند.
Rondea ها معمولاً از فولاد ضد زنگ یا مس ساخته می شوند، اما زمانی که از چدن میناکاری شده ساخته می شوند، معمولاً به آنها “بریز” می گویند.
به دلیل اندازه چشمگیر و سطح پخت و پز، آشپزهای خانگی اغلب از Rondeaus برای تهیه قطعات بزرگ گوشت استفاده می کنند. دستگاه ما با یک قفسه کامل از دنده های کوتاه بدون همپوشانی قرار می گیرد و توانایی آن در انتقال آسان از اجاق گاز به اجاق، آن را برای پخت ایده آل می کند.
قابلمه ها نوع دیگری از قابلمه هستند که به راحتی قابل تشخیص هستند. آنها در ظرفیت و اندازه متفاوت هستند، اما به طور کلی دارای یک پایه دایره ای کوچکتر از هر دو قابلمه تفلون و Rondeaus هستند، اما با اضلاع بلند یکسان و درب محکم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.