فنیل پروپانوئیدها دو گروه شیمیایی مشخصه ای هستند که اکثرگلاب خانگی کاشان گیاهی را تشکیل می دهند. ترپن ها و ترپنوئیدها اجزای اصلی EO های مختلف هستند، با این حال، در برخی از گونه ها، فنیل پروپانوئیدها ترکیبات اصلی EOs خود را نشان می دهند.
که عطر و طعم خاصی را برای چنین روغن هایی ارائه می کنند. عناصر کلیدی گلاب خانگی کاشان از طریق سه مسیر شیمیایی مشتق می شوند.
مونو و دی ترپن ها از طریق مسیر متیل اریتریتول، سسکوئی ترپن ها از طریق مسیر موالونات و فنیل پروپن ها از طریق مسیر شیکیمیک اسید سنتز می شوند.
لاب
متابولیت های ثانویه متمایز ترپن ها، آلدئیدها، کتون الکل ها، استرها و فنیل پروپانوئیدها یک گیاه کلید اصلی تاثیرگذار بر ویژگی های شیمیایی EOs هر گیاه هستند.
چگالش چندین واحد ایزوپرن، ترپن های مختلفی مانند مونو، دی، سسکوئی، تری، تترا و پلی ترپن را تشکیل می دهد. شکل به عنوان نمونه هایی از مونوترپن ها نشان می دهد.
ساختار شیمیایی ترپن ها توسط برخی آنزیم ها تغییر می کند که ترپنوئیدهای متنوع با ساختارهای شیمیایی متنوع و موقعیت های مختلف گروه های هیدروکسیل را تشکیل می دهند شکل مانند منتول، کارواکرول، α-ترپینئول، ژرانیول و تیمول.
فنیل پروپانوئیدها، مانند سینامالدئید، سافرول، اوژنول و ایزواوژنول، در مقادیر کم در اکثرگلاب خانگی کاشان یافت می شوند شکل ترکیبات و غلظت های شیمیایی در گلاب خانگی کاشان بین گونه های گیاهی و در گونه های مشابه به دلیل تفاوت در قسمت گیاه، زمان برداشت، خشک شدن، ذخیره سازی، فرآیند تقطیر و مسائل اقلیمی متفاوت است.
کیفیت شیمیایی در غلظت و نوع گلاب خانگی کاشان موجود و ساختار استریوشیمیایی آنها متفاوت است، که می تواند تحت تأثیر روش استخراج مورد استفاده قرار گیرد.
اسانس ها مخلوط های طبیعی ازگلاب خانگی کاشان ترکیبات آلی هستند که حاوی ترکیب فرار مختلف از کلاس های شیمیایی مختلف هستند، تنها دو یا سه مولکول، که با درصدهای بالا یافت می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.